Väikesed ruumid

25 m2 optimeeritud: üliõpilastuudistust tõelisele korterile

Pin
Send
Share
Send
Send


25 m2 optimeeritud: üliõpilastuudistust tõelisele korterile

Meero

Asnières-sur-Seine'is asuva stuudio ruum on 2015. aasta detsembris ostetud noorelt 26-aastastelt täielikult renoveeritud ja optimeeritud. Selle teostuse juhtimisel: sisekujundajate duo Carla Lopez ja Margaux Meza, ülemineku sisekujundusest.

Elutuba, köök, riietusruum, vannituba, eraldi tualett ja isegi magamistuba, selles renoveeritud 25 m2 suuruses stuudios on kõik suur. Selle väikese korteri ostmisega Asnieres-sur-Seine's oli noor omanik andnud sisekujundajatele missiooni luua tõelise magamisala. Challenge tõstis käed alla. Ja see on vaid kahe kuu jooksul ja väga väikese eelarvega.

Lühidalt renoveerimisprojekt

idee : stuudio ümberehitamine, luues tõelise magamisala.

Pind : 25 m2.

Koht : Asnières-sur-Seine, rongijaama lähedal.

Töö kestus : 2 kuud.

Tõeline ööruum väike korteris

Noorem omanik polnud vaikses või isegi diivanvoodis voodit, et tema käsutuses oleks "tõeline" voodi. Kuigi eluruumi suurust on vähendatud 13 m2-le, kuid oluliseks on öise ala tähtsus, ei ole Ruum olnud täielikult peidetud ja on andnud elu 4 m2-le. Ühtki partitsiooni ei ehitatud, et mitte korterit lõigata ega tumedamaks muuta.

Eraldamise loomiseks oli sisekujundajatel aga idee püstitada "raamatukogu seina". Nende kujundatud ja kohandatud ehitatud võimaldab piiritleda ruume, hoides samas stuudios teatud heledust. See annab sügavuse sellele korterile, millel on ainult üks aken.

Mõnikord puudub meil ruumi väikestes ruumides nagu see. Selle raamatukogu mitu riiulit on seega hea alternatiiv selle puuduse ületamiseks. Lisaks sellele, et see on kasulik ja praktiline, on see ka esteetiline koos graafiliste kõveratega, mis pakuvad ruumi rütmi. Vahepeal türkiissinine sein toob stuudiosse dünaamilisuse, tõstes samas esile magamisala. Sama sinist kasutati ka vannitoas üksuse loomiseks.

Samuti lugege> Väike korter: 12 deco ideed tippu

Meero

Meero

Skandinaavia atmosfääriga stuudio New Yorgi stiilis

Kuigi omanik arvas, et tegemist on lihtsa värskenduse ja ameerika pööninguga, veensid Carla ja Margaux teda muidu. Seega pakkusid nad talle täielikku remodelleerimist ja kaunistamise skandinaavia stiili, mitte ruumi lämmatama. Laminaatpõrand asendati kogu elutoa kerge tamme põrandaga.

Puit jääb keskseks elemendiks, et tuua väikese korteri soojust ja sõbralikkust. Tõepoolest, see valiti ka kogu seina jaoks, sealhulgas köök, TV nurgas ja riietusruumis. Joondamine, mis võimaldab luua vertikaalsuse ja seega hoida eluruumis ringlusruumi. Köögi ja tammepuidu Ikea kaste vahele paigutati riiulid TV-stendi kujundamiseks ja seeläbi homogeensuse loomiseks kogu seina tükis. Skandinaavia vaim on selles ruumis hästi ja tõeliselt tunda tänu heledale puidule ja kividele, mis on kividega hoonestatud.

Loe ka> Avasta aruanne 10m2 suuruses tegelikus stuudios

Meero

Meero

Välju Castoramast leitud valgetest tellistest koosnevatest seintest, mitte tööstusliku klaasi või punaste telliste soovidest. See annab korterile iseloomu, tagades samas vajaliku heleduse. Selle kaasaegse sisekujunduse ehitamiseks, mis on samal ajal värsked ja soojad, on sisekujundajad valinud antiikmööbli, näiteks need kohviplaadid. Unikaalsed tükid, mis sobivad suurepäraselt AM.PM-i ecru vaipa või Miliboo helehalliga. Ideaalne liit, mis pakub stuudios selgust. Ruumide juurde sügavust tekitavad riiulid leiti majas Maison du Monde.

Meero

Meero

Madalam stuudio, millel on garanteeritud välimus

Omaniku ric-rac'i eelarvega pidid sisekujundajad leidma tõhusaid lahendusi, jäädes samal ajal esteetiliseks, et saavutada soovitud mugavusi. Kui voodi on tõusnud, on see tänu Ikea köögikappidele. Tavapärasest kasutusest kõrvale kaldudes luuakse korteris täiendav hoiuruum ja lülitatakse magamisala reaalseks kookoniks.

Neid kaste on kasutatud ka vannitoas. Need on üksteise külge monteeritud ja Ikea tööpinnaga kaetud ning moodustavad ainulaadse ja originaalse turvaseadme. Nii nagu loodus, võib see olla ekslik. Näpunäiteid madalate hindadega, mis võimaldasid vannituba täielikult ümber teha, kus hoiti ainult vannituba. Esteetilised elemendid, mida on kerge hooldada, nagu see klaaspaneel, puhtam ja puhtam kui dušš kardin. Graafilise atmosfääri loomiseks oli sisekujundajatel mõte, et see plaat, efekti tellis, oleks Tetrise mäng, et seda rohkem kulutada. Stiil, mis kordab peamist tuba ja selle raamatukogu.

Vaata ka> Leia kõik meie artiklid Väike korter: minipind, maxi ideed

Meero

Ülemineku sisekujundus

Projekti on võimalik leida Côté Maison Projets'i ülemineku sisekujunduse profiilist

Pin
Send
Share
Send
Send